FULL CONTROL OVER UW BEDRIJFSPROCESSEN BEHOUDEN!


Uw bedrijf breidt uit en professionaliseert. Uw services en dus ook uw klantenportefeuille groeien gestaag. En daarbij ook uw nood aan professionele digitale applicaties om alle processen te stroomlijnen, zodat u zich kan focussen op uw core business. Dat is exact wat Bluemagma u te bieden heeft. Als business partner nemen we de ontwikkeling van alle digitale applicaties op ons, zodat u in full control blijft en uw bedrijf professionalisme en kwaliteit uitstraalt.

Contact us

CUSTOM APPLICATIES


Lijdt uw bedrijf ook aan een wildgroei van standalone en liefst nog onderling incompatibele applicaties? Bluemagma brengt structuur: we bieden u een op maat gemaakte oplossing die beantwoordt aan al uw specifieke noden. U beslist welke features daarbij belangrijk zijn. En dit alles voor een betaalbare prijs en binnen een redelijke termijn.


Image
Image

SYSTEM INTEGRATIONS


U beschikt over een bestaand systeem waarover u best tevreden bent, maar dat toch nog niet op alle noden een antwoord biedt? Bluemagma ontwikkelt aanvullingen en uitbreidingen voor uw favoriete applicatie, of past ze aan waar nodig. Zo gooit u niet meteen alles overboord, maar zet u op een eenvoudige manier een stap naar de perfecte applicatie.


Blockchain applications


Ook Bluemagma surft op de wave van deze technologie. We staan altijd klaar om met u een pilootproject of een proof of concept uit te werken aan de hand van blockchain technologie. Ons team heeft expertise in Bitcoin en Ethereum.


VEEVA


Als enige Level 4 gecertificeerde Veeva-partner in de Benelux zijn we bij Bluemagma uitstekend geplaatst om te werken op het Veeva-platform. Closed Loop Marketing-presentaties, Approved Email, CoBrowse en MyInsights hebben geen geheimen voor ons. We staan u hierbij graag bij!

ONS WERKPROCES

Image

Analyse

Goede afspraken maken goede vrienden, en een goede analyse levert een goede applicatie. We graven in deze fase erg diep, omdat een goed begrip en duidelijke verwachtingen cruciaal zijn voor het verloop van het project. We kijken hierbij naar features voor de applicatie, tijd en budget.
Image

Ontwikkeling & testing

We starten met de ontwikkeling van een basisversie die enkel de minimale vereisten omvat. U test en geeft feedback, wij passen aan. Zo werken we iteratief naar de oplevering van de finale versie. U heeft permanent inzage in het proces en stuurt bij waar nodig, zonder tijdverlies.
Image

Oplevering

Een moment dat u bij Bluemagma vol vertrouwen tegemoet ziet. Er gaat geen black box open, er komt geen wit konijn uit een hoed, maar de applicatie die u geleidelijk hebt zien groeien, gaat live en wordt effectief toegepast in de bedrijfsomgeving.
Image

Opvolging + extra features

Bluemagma staat u als business partner bij voor eventuele uitbreiding, optimalisaties en updates en we blijven ons zelf ook verder ontwikkelen. Zo hoort u het als eerste als wij uw applicatie nog performanter kunnen maken.