een klein team met

grootse ideeën

Een klein team, dat betekent korte keten. We zijn je aanspreekpunt, maar ook je developer. Je kan bij ons terecht met al je vragen en opmerkingen. Je briefing gaat niet door vele handen, zo werken we efficiënter, zowel op vlak van time management als van informatiemanagement.

Contacteer ons
Image

Thomas Maxwell


Managing director

Thomas heeft twee taken in ons team. Hij werkt als vertaler (brontaal: onze geweldige, maar vrij abstracte ideeën – doeltaal: een begrijpbare boodschap voor onze klant). Daarnaast is hij ook ontdekker en tester van nieuwe technologieën en ontwikkelt hij de frontend van alle oplossingen.


Mail me
 
Image

Enzo Mols


Managing director

Enzo is full stack software engineer. Een problem-solver met een passie voor tech, maar ook voor extreme sporten en avontuur. Door zijn ervaring met projecten voor banken, overheid en telecommunicatie heeft hij unieke inzichten verworven die hij nu kan toepassen binnen Bluemagma.

Mail me
Image

Eureka


Support manager

Geen succes zonder mascotte, geen Bluemagma zonder Eureka. Onze kantoor-eend luistert naar developers als ze vastlopen op een probleem, en reikt zonder woorden de oplossing aan.

Mail me
 
 

We are hiring!


Together we build solutions
that are easy to use


Bekijk onze projecten