Image

VEEVA LEVEL 4 CERTIFIED PARTNER


Als enige level 4 certified partner in de Benelux geloven we dat we een unieke positie hebben om alles uit het Veeva multichannel CRM platform te halen voor onze klanten. We staan onze klanten bij in het converteren van hun bestaande visual aids naar het Veeva CRM platform of door nieuwe visual aids van nul te ontwikkelen. Onze achtergrond in softwareontwikkeling zorgt voor een vlot integratieproces met het Veeva CRM platform.

De enige in de Benelux

VEEVA VISUAL AID CONVERTER


Met onze expertise in softwareontwikkeling hebben we een toolset ontwikkeld waarmee we visual aids converteren om snel te voldoen aan de Veeva specificaties. Dit zorgt voor een kostreductie voor u als klant en u ziet uw visual aids in no time tot leven komen op het Veeva platform.

VEEVA CONSULTANCY


Naast de technische conversiedienst die we aanbieden, helpen we ook onze klanten met weinig ervaring in het gebruik van het Veeva platform. Met ons advies kunnen onze klanten maximale waarde halen uit het Veeva platform. Dankzij onze ervaring kunnen we de wensen van onze klanten snel afstemmen op de mogelijkheden van het Veeva platform.

MOOIE VISUAL AIDS ONTWIKKELEN


Met onze expertise in softwareontwikkeling hebben we een toolset ontwikkeld waarmee we visual aids converteren om snel te voldoen aan de Veeva specificaties. Dit zorgt voor een kostreductie voor u als klant en u ziet uw visual aids in no time tot leven komen op het Veeva platform.

WAT IS MULTICHANNEL VEEVA CRM?


Eén conversatie. Alle kanalen. Investeer in relevante conversaties gebouwd op een volledig inzicht in je klanten. Veeva CRM is ontwikkeld voor life sciences en wordt geleverd in de cloud. Het systeem maakt je commerciële teams sterker dankzij best practices en een volledig customer insight om je klantenengagement om te zetten. Van het eerste contact en face-to-face meetings tot sampling en voortgezette opleidingen, Veeva multichannel CRM maakt het mogelijk om naadloos je klanteninteracties te orkestreren om op die manier een gepersonaliseerde ervaring te creëren.

Meer weten

CLM


Veeva CLM gebruikt de kracht van closed loop marketing om face-to-face customer engagement om te zetten. Het is geïntegreerd in Veeva CRM en helpt field sales en de medische vertegenwoordigers om productiever en effectiever te werken en zorgt voor meer zinvolle interacties. En met real-time inzichten in het berichtgebruik, sequencing en feedback van klanten, zal je leren wat er blijft hangen bij de klanten.

Contact us


APPROVED EMAIL


Met Veeva CRM Approved Email kunnen teams met klantencontact onmiddellijk relevante content versturen zonder het risico dat verbonden is aan traditionele post. Approved Email breidt je bereik uit naar dokters die onder de radar blijven en zorgt ervoor dat jij relevante informatie kan aanleveren wanneer en hoe je klanten dat willen.

Contact us

ENGAGE


Veeva CRM Engage levert een online customer experience op maat – bereikbaar op elk moment, vanop elk toestel. Engage biedt een volledig zicht op de web content interactie door elke bezoeker en verhoogt je relevantie terwijl je in real time inzicht verwerft in klantengedrag en –voorkeuren.

Contact us

MYINSIGHTS


Veeva CRM MyInsights is een innovatieve visualisatiemogelijkheid die rechtstreeks in Veeva CRM inzichten op maat aanlevert. Life sciences field teams kunnen nu actiegerichte inzichten krijgen op vlak van planning en beslissingen om zo hun effectiviteit op te drijven.

Contact us