Bluemagma is Level 4 Certified op Veeva CRM

We kunnen met trots aankondigen dat Bluemagma als enige in de Benelux voor alle 4 levels gecertificeerd is op het Veeva platform. Dat is een platform waar farmaceutische en life sciences bedrijven gebruik van maken voor closed loop marketing (CLM). Ze kunnen hier hun sales materiaal beheren en makkelijk verspreiden naar de sales reps. Daarnaast kunnen ze rapporten trekken uit die sales data om zo nog beter hun doelpubliek te bereiken.

 

 

De vier levels waarvoor we gecertificeerd zijn:

CLM: Creatie van visual aids en presentaties, geïntegreerde surveys en tracking van key messages.
Approved E-mail: Creatie van HTML emails die volledig volgens de compliance regels kunnen worden opgesteld. Volledige tracking wordt ook voorzien.
Engage: De visual aids kunnen ter beschikking gesteld worden voor healthcare professionals zonder dat de sales agent ter plaatste moet zijn. Via Engage kan de visual aid online bekeken worden en kan er ook getracked worden welke content bekeken wordt.
MyInsights: Geavanceerde rapporten voor de sales agent met betrekking tot afspraken, producten, dokters, ziekenhuizen, …

Door onze expertise in softwareontwikkeling hebben we een custom applicatie geschreven die ons toelaat om zeer snel van design naar Veeva te gaan waardoor uw visual aids nog sneller tot leven komen op het Veeva platform.

Geef ons gerust een seintje indien je graag de mogelijkheden wil bespreken.

Deel dit bericht

Back to overview